Петровски

  во

  Мајка на две ќерки моли за храна и облека за децата. Живеат во Крива Паланка во куќа која на се личи освен на дом. Нејзините две дeвојчиња никогаш во животот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Живеам сам во куќа од 100 квадрати“ – ми раскажува еден човек на возраст од околу 70 години во едно помало гратче во Вардарскиот регион. Ќерка му и синот се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Една од причините за тоа е што килограмите на боксерите не се совпаѓаа, или избегнувваа дуели со најдобрите. Така, од седум боксери на Баргала, кои се јавија ...
  | | веќе видена

  Насилнот екстремизам како глобален проблем, поврзан со релативно поновиот феномен - говорот на омраза, неговото интензивирање пред претстојниот референдум, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претставници на невладината организација ЦИВИЛ - Центар за слобода остварија работна средба со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и националниот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Насилнот екстремизам како глобален проблем, поврзан со релативно поновиот феномен - говорот на омраза, неговото интензивирање пред претстојниот референдум, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Еден од основните приоритети на актуелното раководство на МВР е и соработката и партнерството со граѓанскиот сектор, односно граѓанските асоцијации чии што ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Насилнот екстремизам како глобален проблем, поврзан со релативно поновиот феномен – говорот на омраза, неговото интензивирање пред претстојниот референдум, ...
  сите 12 | | | веќе видена