Петре Шилегов

  во

  Вкупно 74 претставки од скопјани досега се поднесени во Град Скопје кои се однесуваат на работата на градската администрација. Најмногу пријави има во ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Новогодишен базар што ќе трае 15 дена, а во текот на викендите приредби за најмладите, но и концерти, забава и рекреација за возрасните, предвидува Град Скопје ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Заложба на Владата е да ја помогне работата на општините со цел проектирање и реализација на повеќе развојни и капитални проекти, со што граѓаните ќе добиваат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се сретна со Управниот одбор на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се сретна со Управниот одбор на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Заложба на Владата е да ја помогне работата на општините со цел проектирање и реализација на повеќе развојни и капитални проекти, со што граѓаните ќе добиваат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се сретна со Управниот одбор на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Заложба на Владата е да ја помогне работата на Општините, со цел проектирање и реализација на повеќе развојни и капитални проекти, со што граѓаните ќе добиваат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Заложба на Владата е да ја помогне работата на Општините, со цел проектирање и реализација на повеќе развојни и капитални проекти, со што граѓаните ќе добиваат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се сретна со Управниот одбор на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска имаше средба со Управниот одбор ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се сретна со Управниот одбор на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Заложба на Владата е да ја помогне работата на општините со цел проектирање и реализација на повеќе развојни и капитални проекти, со што граѓаните ќе добиваат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов на господинот Зоран Јанковиќ му испрати писмо со честитки за победата на локалните избори за градоначалник на Љубљана. Во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  По десет месеци, скопјани го потсетија првиот човек на Град Скопје, Петре Шилегов за ветувањата кои ги даде пред да стане градоначалник. Се собраа пред ...
  сите 76 | | | веќе видена

  (Видео) ВМРО-ДПМНЕ предложи мерки за намалување на загадувањето на воздухот Опозициската ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека воздухот е се позагаден од кога било, а ...
  сите 164 | | | веќе видена