Персискиот

  во

  Кон крајот на октомври иранските нафтени танкери одненадеж исчезнале од екраните ширум светот. Сите бродови ги исклучиле таканаречените транспондери, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Кон крајот на октомври иранските нафтени танкери одненадеж исчезнале од екраните ширум светот. Сите бродови ги исклучиле таканаречените транспондери, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Речиси по три децении управување „одозгора“ или примена на различни концепти и стратегии на „Западот“, нивно повторување на мантрите за нашите европерспективи, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Русија, Индија и Иран во текот на месецот ќе разговараат за воспоставување на Меѓународен транспортен коридор север-југ, објави иранската телевизија Прес. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Русија, Индија и Иран ќе се состанат подоцна месецов за да разговараат за функционирањето на 7 200 км долгиот Меѓународен транспортен коридор север-југ (INSTC) ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Русија, Индија и Иран ќе се состанат подоцна месецов за да разговараат за функционирањето на 7.200 км долгиот Меѓународен транспортен коридор север-југ (INSTC) ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 13 октомври. Именден празнуваат: Злата, Златка, Златица, Злате… Денеска е Св. новомаченица Злата ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во арапскиот свет се шират брутални шеги како што е популарната карикатура на Твитер насловена „Саудиска дипломатска чанта“ која прикажувa дрвена кутија полна ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Во арапскиот свет се шират брутални шеги како што е популарната карикатура на Твитер насловена „Саудиска дипломатска чанта“ која прикажув дрвена кутија полна ...
  сите 246 | | | веќе видена

  Во арапскиот свет се шират брутални шеги како што е популарната карикатура на Твитер насловена „Саудиска дипломатска чанта“ која прикажувa дрвена кутија полна ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Во арапскиот свет се шират брутални шеги како што е популарната карикатура на Твитер насловена „Саудиска дипломатска чанта“ која прикажув дрвена кутија полна ...
  сите 265 | | | веќе видена