Пелинце

  во

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Се реконструира регионалниот пат Куманово-Свети Николе во должина од 42 километри. Овој патен правец е единствената врска на Куманово кон источниот дел на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во Уметничката галерија, како дел од програмските активности на НУ Музеј-Куманово, вчера беше отворена изложба на дела од ликовната колонија „Куманово “ од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Уметничката галерија, како дел од програмските активности на НУ Музеј-Куманово, вчера беше отворена изложба на дела од ликовната колонија „Куманово “ од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Колонијата ја организираат кумановскиот Музеј во соработка со Општина Куманово, финансиски е поддржана од Министерството за култура, градоначалникот и Советот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Четиринаесет уметници од повеќе земји, годинава ќе учествуваат на 45-та Меѓународна ликовна колонија „Куманово 2019“, која се одржува во Меморијалниот Центар ...
  сите 7 | | | веќе видена