Павле

  во

  По реакциите на повеќе помали партии дека, конечно, треба да се промени изборниот систем во една изборна единица и отворени листи пред да се оди на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  По реакциите на повеќе помали партии дека треба конечно да се промени изборниот систем во една изборна единица и отворени листи, пред да се оди на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  По реакциите на повеќе помали партии дека треба конечно да се промени изборниот систем во една изборна единица и отворени листи, пред да се оди на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Според него, самиот факт што е изборен циклус не треба да влијае доколку се оди на двојни избори, но таквата одлука ќе има финансиски импликации. Прашан за ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија е подготвена за претседателските избори на пролет, во пакет со евентуални предвремени парламентарни избори, ова денеска го потврди ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Речиси целата земја со денови се гуши во загадениот воздух, а вечерва најзагадено е во Струмица 303 ПМ 10 честички на метар кубен, Гостивар 202 ПМ 10 честички, ...
  сите 228 | | | веќе видена

  Речиси целата земја со денови се гуши во загадениот воздух, а вечерва најзагадено е во Струмица 303 ПМ 10 честички на метар кубен, Гостивар 202 ПМ 10 честички, ...
  сите 228 | | | веќе видена

  Речиси целата земја со денови се гуши во загадениот воздух, а вечерва најзагадено е во Струмица 303 ПМ 10 честички на метар кубен, Гостивар 202 ПМ 10 честички, ...
  сите 228 | | | веќе видена

  Осумгодишниот Павле Жерајиќ прв допливал до Светиот крст во реката Неретва во мостарската населба Ортијеш. Павле бил еден од триесетте учесници кои одлучиле да ...
  сите 143 | | | веќе видена

  Традиционалното одбележување на големиот христијански празник Богојавление – Водици и годинава се одржа на реката Писа во Пехчево. Светиот крст во осветените ...
  сите 143 | | | веќе видена

  Традиционалното одбележување на големиот христијански празник Богојавление – Водици и годинава се одржа на реката Писа во Пехчево. Светиот крст во осветените ...
  сите 143 | | | веќе видена

  Вековна традиција, која шири духовен мир и божја благодет во домовите на преспани се негува во сите православни семејства на големиот христијански празник ...
  сите 143 | | | веќе видена