ОМБ

  во

  Службата за отчетност на Владата укажа на „замрсена мрежа од лаги“ во врска со зaдржаната воена помош за Украина, и тоа го оцени како кршење на законот, изјави ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Службата за отчетност на Владата укажа на „замрсена мрежа од лаги“ во врска со зaдржаната воена помош за Украина, и тоа го оцени како кршење на законот, изјави ...
  сите 143 | | | веќе видена

  Европската Унија се сложи да состави група со цел да се бори против монополот на американскиот долар во трговијата со нафта, а со тоа да го промовира и еврото ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Најдобри финасиски резултати покажале компаниите што се занимаваат со услужни дејности, особено телекомуникациските компании, а потоа следува индустрискиот ...
  сите 13 | | | веќе видена