Наумче Мојсовски

  во

  На вчерашниот централен митинг на кандидатот за претседател, Стево Пендаровски, на бината можеше да се забележи момче кое на знаковен јазик ги толкуваше ...
  сите 27 | | | веќе видена

  На вчерашниот централен митинг на кандидатот за претседател, Стево Пендаровски, на бината можеше да се забележи момче кое на знаковен јазик ги толкуваше ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Позитивната кампања на Пендаровски испраќа пораки и до лицата со оштетен слух На вчерашниот централен митинг на кандидатот за претседател, Стево Пендаровски, ...
  сите 116 | | | веќе видена

  На вчерашниот централен митинг на кандидатот за претседател, Стево Пендаровски, на бината можеше да се забележи момче кое на знаковен јазик ги толкуваше ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Прв говорник на вчерашниот митинг за поддршка на кандидатот за претседател Стево Пендаровски, беше ракометарот Наумче Мојсовски. Тој кажа дека како играч ...
  | | веќе видена | слични

  Прв говорник на денешниот централен митинг за поддршка на кандидатот за претседател на СДСМ, Стево Пендаровски беше ракометарот Наумче Мојсовски. -Играв и не ...
  сите 102 | | | веќе видена

  На големиот граѓански митинг во Скопје, пред присутните се обрати Наумче Мојсовски, ракометар и репрезентативец кој истакна дека поддршката за заедничкиот ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Прв говорник на денешниот централен митинг за поддршка на кандидатот за претседател на СДСМ, Стево Пендаровски беше ракометарот Наумче Мојсовски. Играв и не се ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Меѓу говорниците на големиот граѓански митинг на кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата се обрати и Наумче Мојсоски. Поранешниот македонски ракометен ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Прв говорник на денешниот митинг за поддршка на кандидатот за претседател беше ракометарот Наумче Мојсовски. Тој кажа дека како играч многупати се борел за ...
  сите 70 | | | веќе видена

  На големиот граѓански митинг во Скопје, пред присутните се обрати Наумче Мојсовски, ракометар и репрезентативец кој истакна дека поддршката за заедничкиот ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Прв говорник на денешниот митинг за поддршка на кандидатот за претседател беше ракометарот Наумче Мојсовски. „Играв и не се штедев, играв со срце за екипата за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Денес во 14 часот во Скопје започна големиот граѓански митинг за поддршка на Стево Пендаровски за претседател на Република Северна Македонија, под мотото ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Прв говорник на денешниот митинг за поддршка на кандидатот за претседател Стево Пендаровски, беше ракометарот Наумче Мојсовски. Тој рече дека цврсто верува ...
  сите 98 | | | веќе видена