Мирко Цветковиќ

  во

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  | | веќе видена | слични

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Поголема група работници во културата испратија отворено писмо до премерот Зоран Заев во кое се противат на најавените промени во управувачката структура на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Поголема група на културни работници испратија отворено писмо до премерот Зоран Заев во кое се противат на најавените промени во управувачката структура на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Културни работници, активисти, уметници, музичари упатија отворено писмо до премиерот на РСМ, Зоран Заев, со кое се спротивставуваат на најавените промени во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Уметници, музичари, филмаџии и активисти упатија отворено писмо до премиерот Зоран Заев, со кое се спротивставуваат на најавените промени во управувачката ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Подоле го објавуваме во целост отвореното писмо до премиерот Зоран Заев. Почитуван г-дине Зоран Заев Претседател на Владата на Република Северна Македонија, Ви ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Поголема група на културни работници испратија отворено писмо до премерот Зоран Заев во кое се противат на најавените промени во управувачката структура на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Европската унија и нејзините лидери да ја одржат отворена кредибилната перспектива за пристапување врз основа на строги, со правични критериуми за пристапување ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во организација на Кабинетот на поранешниот претседател на Македонија Бранко Црвенковски и Подгоричкиот клуб, денеска во Скопје, ќе се одржи Регионална ...
  сите 38 | | | веќе видена