Меркатор

  во

  Вишиот суд во Љубљана ја намали казната што словенечкиот регулатор за пазарна конкуренција (АВК) лани ја изрече на хрватската компанија Агрокор од 53,5 милиони ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Цената на лимоните кај нас достигна околу 200 денари за килограм. Пред само некој ден беше околу 90 денари. Тоа се објаснува со новата набавна цена. Колку за ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Откако францускиот претседател Емануел Макрон го нарече НАТО „клинички мртво“, американскиот претседател Доналд Трамп ги оцени неговите зборови како пакосни. ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција ја стави под хипотека семејната куќа на градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ за да обезбеди наплата на долг од 335.000 ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција впишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален ...
  сите 13 | | | веќе видена