МЕПСО

  во

  Ниче Димовски – Македон, познат по делата за поврзаноста на Македонците со мистериите од антиката, особено во периодот на претходната власт, од вчера ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во целост ги демантираме паушалните оценки објавени на некои портали дека има конфликт на интереси во врска со договорот за користење диретен интернет пристап ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во целост ги демантираме паушалните оценки објавени на некои портали дека има конфликт на интереси во врска со договорот за користење диретен интернет пристап ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во целост ги демантираме паушалните оценки објавени на некои портали дека има конфликт на интереси во врска со договорот за користење диретен интернет пристап ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на управниот, му дал тендер на членот на надзорниот. Компанијата која ја води претседателот на надзорниот одбор на МЕПСО , кој одобрува ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на управниот одбор, му дал тендер на членот на надзорниот одбор. Компанијата која ја води претседателот на надзорниот одбор на МЕПСО, кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на управниот, му дал тендер на членот на надзорниот. Компанијата која ја води претседателот на надзорниот одбор на МЕПСО, кој одобрува доделување ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацовски имилени му се фризерските скандали, објави Охридскај. Охридскиот портал пишува дека овојапт во главната ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацовски имилени му се фризерските скандали, објави Охридскај. Охридскиот портал пишува дека овојапт во главната ...
  сите 8 | | | веќе видена

  За децата болни од малигни заболувања кои се лекуваат на Клиниката за детски болести денес се отвори дневен центар за психосоцијална поддршка „Собата на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Расипништвото на СДСМ нема крај. Наместо инвестиции во проекти и инфраструктура власта на Заев се луксузира и троши милиони на непродуктивни работи. Повеќе од ...
  сите 133 | | | веќе видена

  „Расипништвото на СДСМ нема крај. Наместо инвестиции во проекти и инфраструктура власта на Заев се луксузира и троши милиони на непродуктивни работи. Повеќе од ...
  сите 210 | | | веќе видена

  Расипништвото на СДСМ нема крај. Наместо инвестиции во проекти и инфраструктура власта на Заев се луксузира и троши милиони на непродуктивни работи. Повеќе од ...
  сите 211 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ порачува владата наместо 1 милион и 300 илјади евра да фрли за промоција на капитулантскиот договор за промена на името, парите да ги пренамени за ...
  сите 173 | | | веќе видена

  Расипништвото на СДСМ нема крај. Наместо инвестиции во проекти и инфраструктура власта на Заев се луксузира и троши милиони на непродуктивни работи. Повеќе од ...
  сите 217 | | | веќе видена

  26 август 2018 Расипништвото на СДСМ нема крај. Наместо инвестиции во проекти и инфраструктура власта на Заев се луксузира и троши милиони на непродуктивни ...
  сите 209 | | | веќе видена