Медицинскиот

  во

   Кога имала 32 години таа го обвила своето тело околу 4-годишниот син за да го заштити. 27 години подоцна оваа пожртвувана мајка се разбудила од кома и го ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Повеќе од една година живеат во агонија семејствата на 30 деца кои имаат лесно кршливи коски поради ретката генетска болест, но се оставени без неоходната ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Тренерот на Вардар, Роберто Гарсија Парондо се соочува со дополнителни проблеми во кроењето на тимот за средбите сo Пик Сегед по интернационалната пауза. ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Првата успешна комбинирана трансплантација на бели дробови и црн дрб кај дете со цистична фиброза е изведена во медицинскиот истражувачки центар „В.И. Шумаков“ ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Првата успешна комбинирана трансплантација на бели дробови и црн дрб кај дете со цистична фиброза е изведена во медицинскиот истражувачки центар „В.И. Шумаков“ ...
  сите 3 | | | веќе видена