Марта

  во

  Ова е модерен холокауст, тотално уништување на македонскиот идентитет, истакнал Александар Русјаков, а пренесува Глас на Истра, при своето гостување во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во овие нестабилни времиња на глобалните политички, економски, општествени и брзи технолошки промени кои влијаат на животот на луѓето, она што се очекува од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во третата Недела по Пасхата на нашиот Господ секогаш се сеќаваме како на Недела на Мироносиците – кога Црквата се сеќава на жените и мажите кои го згрижија ...
  | | веќе видена