Макрадули

  во

  Макрадули разговараше со жителите за последните измени на Законот за виното, за реализација на мерката зелена нафта и за последните одлуки на денешната седница ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Антикорупциската комија на денешната седница едногласно одлучи за утврдување кривична одговорност за градоначалникот на Сарај Блерим Беџети за непостапување за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Изградени се два крака од фекална канализација во село Чифлик и резервоар за вода од 200 кубни метри во Корешница, истакнал заменик-министерот за екологија, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во рамки на активностите на #СДСМ во летниот период, членот на ЦО на СДСМ и заменик министер за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули, вчера ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Во рамки на активностите на СДСМ во летниот период, членот на ЦО на СДСМ и заменик министер за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули, вчера ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Во рамки на активностите на СДСМ во летниот период, членот на ЦО на СДСМ и заменик министер за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули, вчера ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Договорите за изградба на двете мали хидроелектрани „Жировничка 5“ и „Жировничка 6“, Владата ги потпиша во 2015 година со концесионерот „Хидроген Енерџи груп“ ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се обрати на пригодната свеченост по повод пуштањето во употреба на пречистителната ...
  | | веќе видена | слични

  Претседателот на Владата Зоран Заев присуствуваше на пригодната свеченост по повод пуштањето во употреба на пречистителната станица за отпадни води во Кочани. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев присуствуваше на пригодната свеченост по повод пуштањето во употреба на пречистителната станица за отпадни води во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се обрати на пригодната свеченост по повод пуштањето во употреба на пречистителната ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев присуствуваше на пригодната свеченост по повод пуштањето во употреба на пречистителната станица за отпадни води во Кочани. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се обрати на пригодната свеченост по повод пуштањето во употреба на пречистителната ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев присуствуваше на пригодната свеченост по повод пуштањето во употреба на пречистителната станица за отпадни води во Кочани. ...
  сите 20 | | | веќе видена