Лилјана

  во

  Хрватско семејство е осудено во Данска на вкупно 54 години затвор поради грабежи и злоупотреба, пишува данскиот „Екстра Бладет“. Според информациите, Лилјана ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Хрватско семејство е осудено во Данска на вкупно 54 години затвор поради грабежи и злоупотреба, пишува данскиот „Екстра Бладет“. Според информациите, Лилјана ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Хрватско семејство е осудено во Данска на вкупно 54 години затвор поради грабежи и злоупотреба, пишува данскиот „Екстра Бладет“. Според информациите, Лилјана ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Придушен екот од метални ѕвонци, паганско разулавено ѕвекање враќаат околните планини. Придушени искри од селскиот оган треперат на страшните маски и за момент ...
  | | веќе видена

  Осуммината исклучени пратеници од ВМРО-ДПМНЕ постигнале договор со премиерот Зоран Заев, барањето на БЕСА на Билал Касами за државјанството да не стои во ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Еден или два пратеници се потребни за Македонија да го промени името во Република Северна Македонија. Во медиумите се појави информација дека пратеничката ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Собраниската седница на која треба да се донесат уставните амандмани за имплементација на Договорот од Преспа со Грција продолжува утре во 13 часот. ...
  сите 165 | | | веќе видена

  Ако детално се разгледа гласањето за утврдување на дневниот ред на 75-тата седница на Собранието на Република Македонија, може да се забележи дека пратениците ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Собранието денеска конечно по едногодишна „собраниска битка“ беше усвоен Законот за минерални суровини, соопштија од ДОМ. Предлагачи на Законот, покрај ...
  | | веќе видена