Ќафасан

  во

  Агенцијата за храна и ветеринарство тврди дека нема непотребни задржувања на превозниците при вршење на инспекциски контроли на граничните премини Ќафасан и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Транспортерите бараат заедничка контрола на граничните премини. Истражувањето на Стопанска комора покажува дека на граничните премини кон Србија и Албанија ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Агенцијата за храна и ветеринарство тврди дека нема непотребни задржувања на превозниците при вршење на инспекциски контроли на граничните премини Ќафасан и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Агенцијата за храна и ветеринарство ги демантира изнесените наводи во медиумите за непотребни задржувања на превозниците при вршење на инспекциски контроли на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Агенцијата за храна и ветеринарство тврди дека нема непотребни задржувања на превозниците при вршење на инспекциски контроли на граничните премини Ќафасан и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Агенцијата за храна и ветеринарство тврди дека нема непотребни задржувања на превозниците при вршење инспекциски контроли на граничните премини Ќафасан и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  17 април 2019Агенцијата за храна и ветеринарство ги демантира изнесените наводи во медиумите за непотребни задржувања на превозниците при вршење на инспекциски ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Најголем дел од времето што превозниците го поминуваат во чекање на граничните премини отпаѓа на процедурите за фитосанитарна и ветеринарна контрола, што ги ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Најголем дел од времето што превозниците го поминуваат во чекање на граничните премини отпаѓа на процедурите за фитосанитарна и ветеринарна контрола, што ги ...
  сите 38 | | | веќе видена