Јанез Јанша

  во

  Словенија наскоро ќе го прослави Националниот ден, а партијата Словенечката демократска партија (СДС), чиј лидер е поранешниот премиер Јанез Јанша, одлучи ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Љубљана осамна билборд на кој се наоѓа фотографија на војник во униформа на поранешната Југословенска народна армија (ЈНА) со подигнати раце во знак на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Павилјонот на Република Северна Македонија со наслов „Оваа зграда зборува (на)вистина” на вчерашното доделување на наградите на Прашкото Квадриенале за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Прелиминарните избори за членови на Европскиот парламент, кои во повеќето држави од ЕУ беа одржани вчера, покажуваат дека традиционалните партии го задржаа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Прелиминарните избори за членови на Европскиот парламент, кои во повеќето држави од ЕУ беа одржани вчера, покажуваат дека традиционалните партии го задржаа ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Прелиминарните избори за членови на Европскиот парламент, кои во повеќето држави од ЕУ беа одржани вчера, покажуваат дека традиционалните партии го задржаа ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Прелиминарните избори за членови на Европскиот парламент, кои во повеќето држави од ЕУ беа одржани вчера, покажуваат дека традиционалните партии го задржаа ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Прелиминарните избори за членови на Европскиот парламент, кои во повеќето држави од ЕУ беа одржани вчера, покажуваат дека традиционалните партии го задржаа ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Владејачките партии во голем број европски земји доживеаја непријатни изненадувања на изборите за пратеници во Европскиот парламент, покажуваат прелиминарни ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Владејачките партии во голем број европски земји доживеаја непријатни изненадувања на изборите за пратеници во Европскиот парламент, покажуваат прелиминарни ...
  сите 34 | | | веќе видена