Ирците

  во

  Џеј Барет, кој боледува од цистична фиброза имал последна желба пред да умре - односно да зборува со претседателот на САД, Доналд Трамп. Таа желба му била ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Џаеј Барет, кој боледува од цистична фиброза, имал последна желба, пред да почине да разговара со претседателот на САД, Доналд Трамп. Таа желба му била ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Судејќи по нејзиното соопштение во врска со новиот закон за јазици, македонската влада очигледно нема идеја за билингвализмот и мултилингвалноста во други ...
  сите 12 | | | веќе видена