ФЗОМ

  во

  Пале ПЕЧИЈАРЕСКА МАТЕСКА Здравството во Германија за време на корона вирус: Скинати лигаменти на рамо... Mагнетна ти закажуваат за една недела, резултати ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика информира дека на работничките кои се на продолжено породилно отсуство, платеното отсуство им трае се додека траат ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ стручен кардиолошки тим предводен од единствениот лиценциран детски кардиохирург, д-р Владимир Чадиковски, го ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Матичните лекари, ќе го изразат својот револт денеска со тоа што ќе излезат на протест половина час пред своите ординации. Велат дека целта им е да им укажат ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Околу 5.000 приговори се прифатени за домашната платежна картичкатежна картичка од категоријата Млади лица – средношколци и студенти од 16 до 29 години, ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Нина Ангеловска, министерката за финансии, доцна синоќа објави дека се прифатени дури 5.000 приговори за домашната платежна картичка испратени од средношколци ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Нина Ангеловска, министерката за финансии, доцна синоќа објави дека се прифатени дури 5.000 приговори за домашната платежна картичка испратени од средношколци ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Околу 5.000 приговори се прифатени за домашната платежна картичкатежна картичка од категоријата Млади лица – средношколци и студенти од 16 до 29 години, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Околу 5.000 приговори се прифатени за домашната платежна картичка за категоријата Млади лица, во која влегуваат средношколци и студенти од 16 до 29 години, ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Околу 5.000 приговори се прифатени за домашната платежна картичка од категоријата Млади лица – средношколци и студенти од 16 до 29 години, соопшти министерката ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Министерката за финансии Нина Ангеловска на својот фејсбук профил објави дека прифатени се околу 5.000 приговори за домашната платежна картичка од категоријата ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Нина Ангеловска, министерката за финансии, доцна синоќа објави дека се прифатени дури 5.000 приговори за домашната платежна картичка испратени од средношколци ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Прифатени се околу 5.000 приговори за домашната платежна картичка од категоријата Млади лица – средношколци и студенти од 16 до 29 години, објави министерката ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Прифатени се околу 5.000 приговори за домашната платежна картичка од категоријата Млади лица - средношколци и студенти од 16 до 29 години, објави доцна синоќа ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Наместо развој на економијата имаше метастазирање на бизнис империјата на кланот Заеви. Тендери, Лиценци, концесии, грантови и државна поддршка наместо кај ...
  сите 156 | | | веќе видена

  По разговорот со Ден Дончев, за снимката на која се појави и се гледа како тој става пари во ташна, полицијата веќе има изготвена службена белешка, која во ...
  сите 106 | | | веќе видена

  По разговорот со Ден Дончев, за снимката на која се појави и се гледа како тој става пари во ташна, полицијата веќе има изготвена службена белешка, која во ...
  сите 118 | | | веќе видена