Дора Бакојани

  во

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска, на покана на реномираниот магазин „Економист”, ќе учествува на 23.та тркалезна маса со грчката Влада, ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Грчки Хеленик Петролеум ја тужи земјава за 31 милиони долари, плус камати, или вкупно, износот би можел да се искачи на над 40 милиони долари. Според ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Во рамките на „23-та тркалезна маса со грчката влада" организирана од „Економист" во Атина, на панел дискусија посветена на предизвиците во надворешната ...
  сите 152 | | | веќе видена

  Во рамките на „23-та тркалезна маса со грчката влада“ организирана од „Економист“ во Атина, на панел дискусија посветена на предизвиците во надворешната ...
  сите 152 | | | веќе видена

  Во рамките на „23-та тркалезна маса со грчката влада“ организирана од „Економист“ во Атина, на панел дискусија посветена на предизвиците во надворешната ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Во рамките на „23-та тркалезна маса со грчката влада” организирана од „Економист” во Атина, на панел дискусија посветена на предизвиците во надворешната ...
  сите 155 | | | веќе видена

  1 Е па, ете до каде го доведе премиерот Зоран Заев кадровската политика со мотото: „за лепче да има“. Да мора самиот да голта кнедли на прес-конференција и цел ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Кица Колбе е член на Заедничкиот македонско-грчки интердисциплинарен комитет на експерти за историски, археолошки и образовни прашања од ...
  сите 19 | | | веќе видена