Дмитриј Медведев

  во

  Дваесет лидери на самит во Вашингтон во 2008 година бараа излез од најтешката криза што го погоди светот од почетокот на 20 век. Една деценија подоцна, земјите ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија Владимир Путин, шефот на „Сбербанк“ Герман Греф и Алексеј Милер – шефот на „Газпром“, се на првите места во рејтингот на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија Владимир Путин, шефот на „Сбербанк“ Герман Греф и Алексеј Милер – шефот на „Газпром“, се на првите места во рејтингот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерството за финансии на Руската Федерација предлага воведување еколошки данок со цел да се замени сегашниот надоместок за негативното влијание врз ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерството за финансии на Руската Федерација предлага воведување на еколошки данок со цел да се замени сегашниот надоместок за негативното влијание врз ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерството за финансии на Руската Федерација предлага воведување на еколошки данок со цел да се замени сегашниот надоместок за негативното влијание врз ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Можното заострување на американските економски санкции во Русија може да се толкува како објава за економска војна на која мора да се одговори со сите можни ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Рускиот Совет за безбедост на своето денешно заседание оцени дека најавените нови американски санкции кон Русија се целосно нелегитимни од аспект на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Можно е воведувањето нови економски санкции кон Русија да се третира како објавување економска војна, на која мора да се одговори со сите економски, политички ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Засилувањето на економски санкции против Русија можат да се толкуваат како објава за економска војна, поради што е неопходно да се одговори со сите методи – ...
  сите 38 | | | веќе видена