Димовски

  во

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од денешната работа по дневниот ред на 65. седница едногласно со 55 гласови „за" го донесе Законот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од денешната работа по дневниот ред на 65. седница едногласно со 55 гласови „за“ го донесе Законот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието денеска расправа за законски измени со кои ќе се овозможи склучување трет анекс за Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид заради ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од денешната работа по дневниот ред на 65. седница едногласно со 55 гласови „за“ го донесе Законот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ, од собраниска говорница кажа дека Владата сака да протне 9 нови проекти за автопатот Кичево – Охрид. За сето ова потребни се ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во рамки на проектот „Читај меѓу редови" на Фондацијата „Фокус" и Медиумскиот средношколски форум, учениците од велешката Гимназија „Кочо Рацин" попладнево се ...
  сите 46 | | | веќе видена

  На денешната собраниска седница имаше обраќање пратеникот Илија Димовски од редовите на ВМРО ДПМНЕ. Димовски кажа дека СДСМ се откажа уште од едно свое ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Нови 187 милиони евра ќе ја чини државата третиот анекс договор за автопатот Кичево - Охрид со кинеската фирма „Синохидро“ посочи денеска министерот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од денешната работа по дневниот ред на 65. седница едногласно со 55 гласови „за“ го донесе Законот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од денешната работа по дневниот ред на 65. седница едногласно со 55 гласови „за" го донесе Законот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од денешната работа по дневниот ред на 65. седница едногласно со 55 гласови „за“ го донесе Законот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од денешната работа по дневниот ред на 65. седница едногласно со 55 гласови „за“ го донесе Законот за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Пет дена расправа на комисија и само пет дена јавна дебата за целосна промена на државниот идентитет, вака одлучи вчера собранискиот претседател Талат Џафери. ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ, од собраниска говорница кажа дека Владата сака да протне 9 нови проекти за автопатот Кичево – Охрид. За сето ова потребни се ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Собранието денеска расправа за законски измени со кои ќе се овозможи склучување трет анекс за Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид заради ...
  сите 34 | | | веќе видена

  На денешната собраниска седница имаше обраќање пратениот Илија Димовски од редовите на ВМРО ДПМНЕ. Димовски кажа дека СДСМ се откажа уште од едно свое ветување ...
  сите 15 | | | веќе видена