Демократскиот

  во

  Американскиот претседател Доналд Трамп му наредил на министерството за правда веднаш да ги декласифицира дополнителните информации поврзани со истрагата за ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп, му наложил на Федералното Истражно Биро - FBI, итно да ја отстрани ознаката за тајност од дополнителните информации ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп, му наложил на Федералното Истражно Биро - FBI, итно да ја отстрани ознаката за тајност од дополнителните информации ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Состојбата со медиумиските слободи во Македонија, носењето на Законот за АВМУ, медиумското известување, како и безбедноста на медиумите, се темите за кои ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Пристапувањето во НАТО и ЕУ остануваат стратешки цели и највисоки приоритети на Република Македонија, што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот ...
  сите 277 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан денеска во Скопје на две недели од референдумот за земјата порача дека од клучна улога е квалитетното известување на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Република Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД и дека и натаму ќе се залага за безбедноста, слободата и демократскиот напредок на регионот и ...
  сите 277 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари работна средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан денеска во Скопје на две недели од референдумот за земјата порача дека од клучна улога е квалитетното известување на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД, истакна претседателот Ѓорге Иванов на средбата со секретарот за одбрана на Соединетите Американски ...
  сите 277 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан денеска во Скопје на две недели од референдумот за земјата порача дека од клучна улога е квалитетното известување на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  - Овој специфичен политички контекст може да послужи како пример зошто квалитетното информирање е толку важно. Квалитетното информирање им помага на граѓаните ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Пристапувањето во НАТО и ЕУ остануваат стратешки цели и највисоки приоритети на Република Македонија, што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот ...
  сите 277 | | | веќе видена

  Стратешки цели што ќе придонесе за напредок и просперитет на целиот регион, истакнал претседателот Ѓорге Иванов на денешната средба со американскиот министер ...
  сите 277 | | | веќе видена

  Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД, истакна претседателот Ѓорге Иванов на средбата со секретарот за одбрана на Соединетите Американски ...
  сите 277 | | | веќе видена