Деловникот

  во

  Поголема заштита на правата на интелектуална сопственост значи позитивен приказ на компанијата, повеќе можности за добивање грантови или инвеститори, повисока ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Владејачката коалиција на СДСМ и ДУИ се плаши да дозволи увид во работа на специјалното обвинителство и парламентот да расправа за тоа, обвинува ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 373 | | | веќе видена

  – Со политички манипулации, несоодветни алузии и без никакви докази, пратеникот Антонио Милошоски на денешната прес-конференција го стави името на Иванова во ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски, да ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, вчера имал средба со пратениците кои покренаа иницијатива за реформа на изборниот модел за Македонија да стане една ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски, да ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио Милошоски да ја ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Aнтонио Милошоски да ја ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова попладнево преку писмено соопштение реагираше на изјавата на пратеникот, Анотнио Милошоски дека во ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски , да ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио Милошоски да ја обвини за ...
  сите 373 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, г-ѓа Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот ...
  сите 373 | | | веќе видена