Букурешт

    во

    На едно избирачко место во Државната изборна комисија (ДИК) утре почнува гласањето за референдумот на 30 септември. Први ќе се изјаснат 104 членови и ...
    сите 99 | | | веќе видена

    На едно избирачко место во Државната изборна комисија (дик) утре почнува гласањето за референдумот на 30 септември. Први ќе се изјаснат 104 членови и ...
    сите 99 | | | веќе видена