Батон

  во

  И таков каков што е, на изглед сув и безживотен, метузалемот е осуден на некаква „вечност“, да преживува и надживува и да го премолчува кодот на својата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Платформата за вработување Glassdoor неодамна направи листа со најдобрите компании кои од кандидатите за работа не бараат да поседуваат факултетска диплома. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Платформата за вработување Glassdoor неодамна направи листа со најдобрите компании кои од кандидатите за работа не бараат да поседуваат факултетска диплома. ...
  сите 9 | | | веќе видена