Алексов

  во

  Министерството за надворешни работи и Инфо-центарот за евроатлантски интеграции потпишаа меморандум за соработка. Со овој документ, кој беше потпишан денеска ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи и Инфо центарот за евроатлантски интеграции потпишаа Меморандум за соработка.Со овој документ, кој беше потпишан денеска во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Документот го потпишаа министерот за надворешни работи Никола Димитров и извршниот директор на Граѓанската Асоцијација МОСТ Дарко Алексов, што го имплементира ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи и Инфо-центарот за евроатлантски интеграции потпишаа меморандум за соработка. Со овој документ, кој беше потпишан денеска ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи и Инфо-центарот за евроатлантски интеграции потпишаа меморандум за соработка. Со овој документ, кој беше потпишан денеска ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Министерството за надворешни работи денеска е потпишан Меморандум за соработка меѓу Министерството за надворешни работи и Инфо центарот за евроатлантски ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во Министерството за надворешни работи денеска е потпишан Меморандум за соработка меѓу Министерството за надворешни работи и Инфо центарот за евроатлантски ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи и Инфо центарот за евроатлантски интеграции потпишаа Меморандум за соработка. Со овој документ, кој беше потпишан денеска ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи и Инфо-центарот за евроатлантски интеграции потпишаа меморандум за соработка. Со овој документ, кој беше потпишан денеска ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во Министерството за надворешни работи денеска беше потпишан Меморандум за соработка меѓу Министерството за надворешни работи и Инфо центарот за евроатлантски ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи и Инфо-центарот за евроатлантски интеграции потпишаа меморандум за соработка. Со овој документ, кој беше потпишан денеска ...
  сите 17 | | | веќе видена