Александар Николовски

  во

  Она што исто така загрижува е кон каде ќе се движи работата (со скандалот Рекет). Чувство за одговорност одамна не постои. Заев по кулоари најавува дека ќе се ...
  сите 186 | | | веќе видена

  МАКЕДОНЦИТЕ ГО ОСУДУВААТ ВЕЛЕПРЕДАВСТВОТО НА ДРЖАВАТА И НАЦИЈАТА! 15 август 2019 година, Скопје, Македонија - На 10 август 2019 година, сабота, во Скопје се ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тука сме денес, на 18 години од оваа голема трагедија, којашто се случи тука, на Карпалак. Да изразиме почит кон хероите, кон оние коишто ги положиле своите ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Тука сме денес, на 18 години од оваа голема трагедија, којашто се случи тука, на Карпалак. Да изразиме почит кон хероите, кон оние коишто ги положиле своите ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Со панихида и положување цвеќе пред спомен плочата кај месноста Карпалак на автопатот Тетово-Скопје претпладнево беше оддадена почит кон 10-те загинати ...
  сите 29 | | | веќе видена

  „Тука сме денес на 18 години од оваа голема трагедија која што се случи тука на Карпалак. Да изразиме почит кон хероите, кон оние кои што ги положиле своите ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Со положување на цвеќе пред спомен плочата кај месноста Карпалак на автопатот Тетово-Скопје претпладнево беше оддадена почит кон 10-те загинати бранители од ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Тука сме денес, на 18 години од оваа голема трагедија, којашто се случи тука, на Карпалак. Да изразиме почит кон хероите, кон оние коишто ги положиле своите ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Тука сме денес, на 18 години од оваа голема трагедија, којашто се случи тука, на Карпалак. Да изразиме почит кон хероите, кон оние коишто ги положиле своите ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Со панихида и положување цвеќе пред спомен плочата кај месноста Карпалак на автопатот Тетово-Скопје претпладнево беше оддадена почит кон 10-те загинати ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во име на партијата положи цвеќе на спомен обележјето на Карпалак вочест на загинатите бранители. -Тука сме ...
  сите 48 | | | веќе видена