Ајфон

  во

  Најголемите светски компании се натпреваруваат која прва ќе смисли технолошки напреден производ кој ќе ни помогне полесно да се соочиме со болестите. Еве како ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ако се водевме според мислењата на некои од најистакнатите личности од неодамнешната и малку постара историја, денес немаше да имаме наизменична струја, ...
  | | веќе видена

  Една од најголемите опасности од користењето паметни телефони, е радиоактивното зрачење. Сè уште е отворено прашањето околу тоа колку е штетна дневната ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во ноември 2016 година компанијата „Епл“, според наводите од тужба поднесена на 5 февруари во Калифорнија, принудила десетици илјади корисници на „ајфон“ ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Епл ја призна грешката на својот Фејс Тајм софтвер , преку кој е овозможено прислушкување на корисниците , па дури и ако не одговараат на повикот. Компанијата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Унгарија стана гласноговорник на се поотворениот отпор на диктатот кој доаѓа од Вашингтон и Брисел, што е логично бидејќи на својата територија има моќни ...
  сите 2 | | | веќе видена