ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува на притисоци

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ  нема намера да се впушта во бегство, затоа што не сторило ниту едно кривично дело и секогаш работело според устав и закон рече Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ на прес конференцијата која ја одржа пред зградата на Апелациониот суд. во образложението на првостепен суд не се наведува ниту една причина за одземање на патните исправ. Лицата од раководството на партијата се ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒