Ристоски: Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа

Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа , изјави денеска Спиро Ристоски од ВМРО ДПМНЕ. Тој додаде дека екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење.

⇐ Daily24 Вести ⇒