Нормализиран сообраќајот на Ѓавото и на Плетвар

АМСМ информира дека е нормализиран сообраќајот на патниот правец Ресен- Битола кај Ѓавато и на Плетвар. Остануваат забраните на патниот правец Маврово – Дебар и на Берово – Виница – Кочани.

⇐ DailyБриф ⇒