Дали си опседнат со мене поради СЈО, го праша синот на Неделкова претседателот на Врховен Вангеловски

Давид Неделков, синот на експретседателката Лидија Неделкова, на својот фејсбук профил го праша претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски зошто е тој негова главна преокупација овие денови. Во подолгиот статус со наслов „Во умот на Јово Вангеловски“, Неделков, 24-годишен магистер по правни науки, го прашува зошто во таа, како што вели игра на тронови во Врховниот суд, го вклучува и него, со ...

⇐ DailyСакам да кажам ⇒