МакМода

Има модни ревии и модни ревии. Секако од најголемите модни брендови се очекува најмногу, па нивните настани, претставени преку идеите на водечките креативци на ...
сите 6 | | | веќе видена

Многу топло време пред нас. В нимавајте на здравјето, не излегувајте од дома без потреба, а дополнително ваквиот период на многу топло време се одразува и на ...
сите 226 | | | веќе видена

Повторно нагли промени на времето. По високите температури, сончев период, како и пораст на температурите ни доаѓаат повторно дождови и краткотрајно невреме, ...
сите 192 | | | веќе видена

Повторно нагли промени на времето. По сезоната на поројни дождови, засилен ветер, и невереме, следува сончев период и стабилизирање на времето, како и пораст ...
сите 9 | | | веќе видена

Продолжува периодот на дождови! Но, и покрај тоа што ќе врне, ќе биде забележан раст на температурите. Затоа в нимавајте на здравјето, зашто во ваков период на ...
сите 34 | | | веќе видена

Пролетта е во полн ек, но температурите се веќе летни! Останува трендот на високи температурите, а утре (недела) ќе го помниме денот по горештината – станува ...
сите 12 | | | веќе видена

Пролетта е во полн ек, но температурите се веќе летни. Останува трендот на високи температурите, а на некое места во Македонија ќе достигнат и до 33 степени. ...
сите 239 | | | веќе видена

Пролетта е во полн ек, но по овие посвежи денови ни доаѓа нов пораст на температурите! Ќе биде забележан значителен раст на температурите, а на некое места во ...
сите 218 | | | веќе видена

Пролетта конечно пристигна што се однесува до времето, но одеднаш доаѓаат речиси летни температури. Ќе биде забележан значителен раст на температурите, а на ...
сите 4 | | | веќе видена

Продолжува периодот на дождови! Но, и покрај тоа што ќе врне, ќе биде забележан раст на температурите. Затоа в нимавајте на здравјето, зашто во ваков период на ...
сите 3 | | | веќе видена

Нова промена на времето! По прилично топлиот празничен период, следува нова временска промена, односно пад на температурите и локални дождови. Внимавајте, во ...
сите 37 | | | веќе видена

Нова промена на времето! По прилично студената недела среде пролет, конечно ќе може да се израдуваме на потоплото време! Следнува период на на значително ...
сите 11 | | | веќе видена

Нова промена на времето, по прилично пријатното време кое среде пролет ги најавуваше рано летните температури, следнува период на утрински минусни температури, ...
сите 41 | | | веќе видена

По ветровите, дождовите и значителниот пад на температурата во екот на пролетта пак следува нова нагла промена на температурите – СОНЦЕ и ЗНАЛИТЕЛНО повисоки ...
сите 13 | | | веќе видена

По топлото пролетно време и сончевите денови следува нова нагла промена на температурите – повторно дождови, на некои места – снег, силен ветер, можности за ...
сите 7 | | | веќе видена

Вечерта помеѓу сабота и недела, на 27 март, стрелките ќе ги поместиме еден час нанапред, од 2 часот на 3 часот по полноќ. Промена која заштедува енергија, но ...
сите 9 | | | веќе видена

next