(ФОТО) Трагедија: “Беа како заљубени тинејџери, а сега ја погребуваме Даниела”

Во присуство на роднините и пријателите, 38-годишната Данијела Пантовиќ, мајка на три деца, беше испратена во вечниот дом откако нејзиниот сопруг случајно ја застрела во домот. 47-годишниот Владимир Пантовиќ за погребот беше пуштен од притвор за да и каже последно збогум на саканата. Сите повторувале како Данијела и Владимир имале одличен брак, имале љубов и разбирање, па со неверување во очите ...

⇐ DailyРепортер ⇒