Добриот пријател ти ја кажува непријатната вистина, но сепак, тука е за поддршка кога сакаш да го освоиш светот. Женските пријателства се посебни и секое е ...
сите 2 | | | веќе видена

Ова е мала земја, во која живеат и некои мали, алчни, морално закржлавени луѓе. Партиските луѓе, директорите на државните фирми, функционерите, сите тие ...
| | веќе видена

Не можам ни да замислам колкава храброст треба да има човек за да направи нешто вакво. Девојката се вика Марина Корженевскаја и е руска и светска шампионка во ...
| | веќе видена

 Имаат многу генетски аномалии поради стапувањето во сексуални односи со далечни роднини и имањето деца со нив. Амишите се затворена мистериозна заедница ...
| | веќе видена

Во илјадници луѓе кои работат, ако воопшто и работат, се собира горчина и разочарување, едвај врзувајќи крај со крај, додека нема тип кој, дограбувајќи се до ...
| | веќе видена

Внимателно прочитајте ја оваа приказна! Таа ќе ви донесе смиреност и ќе ве научи да бидете трпеливи. Си бил еден тибетански монах кој секогаш важел за свет ...
| | веќе видена

 Очајот на некои девојки за да задржат и обврзат покрај себе некој маж прави некогаш да ги преминат сите граници, а овој случај е доказ за тоа. Загрижено ...
| | веќе видена

next