ГОЛЕМА ТАГА: Мики Јевремовиќ на реанимација, ситуацијата исклучително сериозна!

Откако на 27-ми декември минатата година доживеа мозочен удар, легендарниот српски пејач Миодраг Мики Јевремовиќ веќе неколку дена се наоѓа во кома. Неговата моментална состојба е многу лоша, а за жал тоа го потврди и неговиот помлад брат Зоран Јевремовиќ. Мики во вторникот беше на реанимација. Разговарав со лекарите и ми кажаа дека ситуацијата за жал е многу сериозна. Доживеа силен мозочен удар, ...

⇐ DailyВистина ⇒