(ФОТО) Ангелина Џоли среде скандал поради лажирани документи за усвоениот прв син!

Еден работник на хуманитарна организација признал дека ги лажирал документите за усвојувањето на Мадокс (15), синот на Ангелина Џоли од Камбоџа. Мун Сарат (51) тврди дека славната глумица во документацијата за усвојување на најстариот син користела невистинити информации. Помеѓу останатото, за да го забрза процесот на усвојување, во документите било наведено дека тој е татко на Мадокс. Мадокс ...

⇐ DailyMojaTV ⇒