Претседателски избори во Франција од кои зависи иднината на ЕУ

Французите в недела ќе гласаат на претседателски избори, кои можат да ја одредат иднината на Европската унија Французите в недела ќе гласаат на претседателски избори, кои можат да ја одредат иднината на Европската унија. Изборниот терен е пренатрупан и понепредвидлив од кога кога досега, наведува ДПА, додавајќи дека ако предизборните анкети се точни, тогаш барем четворица кандидати имаат сериозни ...

⇐ DailyStart.mk ⇒