Ватикан

  во

  Папата Фрањо повика на мир за време на традиционалното обраќање кон верниците на плоштадот "Свети Петар" во Ватикан денеска, кога светот ја одбележува ...
  сите 14 | | | веќе видена

   Сите сакаме да патуваме низ светот, ама ретко кога се решаваме да ја истражиме сопствената држава. Минатиот викенд беше посебно освежување за мене, но и за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Свештениците би требало да работат и преку интернет доколку сакаат да се поврзат со луѓето што повеќе не доаѓаат во црква, но се достапни по пат на социјалните ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Свештениците би требало да работат и преку интернет доколку сакаат да се поврзат со луѓето кои повеќе не доаѓаат во црква, но се достапни по пат на социјалните ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Свештениците би требало да работат и преку интернет доколку сакаат да се поврзат со луѓето кои веќе не доаѓаат во црква, но се достапни преку социјални мрежи. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Свештениците би требало да работат и преку Интернет доколку сакаат да се поврзат со луѓето кои веќе не доаѓаат во црква, но се достапни преку социјални мрежи. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Свештениците би требало да работат и преку интернет доколку сакаат да се поврзат со луѓето кои веќе не доаѓаат во црква, но се достапни преку социјални мрежи. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Работниците пронајдоа човечки коски во Aмбасадата на Ватикан во Италија и полицијата го испитува овој случај, соопшти Ватикан. Италијанските медиуми објавија ...
  сите 8 | | | веќе видена