Трговскиот

  во

  Евакуирани се станарите на една од зградите на улицата Кузман Јосифовски Питу број 15 во скопската населба Аеродром во трговскиот центар „Скопјанка“, откако од ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Евакуирани се станарите на една од зградите на улицата Кузман Јосифовски Питу број 15 во скопската населба Аеродром во трговскиот центар „Скопјанка“, откако од ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп воведе царини од 10 проценти на дополнителен увоз на кинески стоки од 200 милијарди долари од 24-ти септември. Царините ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп воведе царини од 10 проценти на дополнителен увоз на кинески стоки од 200 милијарди долари од 24-ти септември.Царините ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Вашингтон, 18 септември 2018 (МИА) - Претседателот на САД Доналд Трамп воведе царини од 10 проценти на дополнителен увоз на кинески стоки од 200 милијарди ...
  сите 50 | | | веќе видена