Трајко Вељаноски

  во

  Во рок од 10 дена ќе биде објавен јавен повик за ангажирање на двајца постојани експерти во собраниската Комисија за надзор на спроведувањето на посебната ...
  сите 5 | | | веќе видена

   Во рок од 10 дена ќе биде објавен јавен повик за ангажирање на двајца постојани експерти во собраниската Комисија за надзор на спроведувањето на посебната ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во рок од 10 дена ќе биде објавен јавен повик за ангажирање на двајца постојани експерти во собраниската Комисија за надзор на спроведувањето на посебната ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во рок од 10 дена ќе биде објавен јавен повик за ангажирање на двајца постојани експерти во собраниската Комисија за надзор на спроведувањето на посебната ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во рок од 10 дена ќе биде објавен јавен повик за ангажирање на двајца постојани експерти во собраниската Комисија за надзор на спроведувањето на посебната ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Досега немаше пречки да бидат ангажирани овие експерти. Јас уште во ноември испратив писмо до претседателот на Собранието. Во рок од 10 дена ќе биде објавен ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров постапуваше на дрзок и препотентен начин навредувајќи ја македонската нација со тоа што ја нарече ...
  сите 48 | | | веќе видена

  За жал дел од вас се уште се во старото, ќе ве чекам да дојдете во новото, порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, реплицирајќу му од ...
  сите 53 | | | веќе видена

  За жал дел од вас се уште се во старото, ќе ве чекам да дојдете во новото, порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, реплицирајќу му од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Трајко Вељаноски, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалиција „За подобра Македонија“ при заседавање на седница во Собрание на Република Македонија при што ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Трајко Вељаноски, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалиција „За подобра Македонија“ при заседавање на седница во Собрание на Република Македонија при што ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров несовесно ја врши функцијата и тој е неспособен да продолжи да биде министер, рече координаторот на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  За жал дел од вас се уште се во старото, ќе ве чекам да дојдете во новото, порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, реплицирајќу му од ...
  сите 68 | | | веќе видена

  За жал дел од вас се уште се во старото, ќе ве чекам да дојдете во новото, порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, реплицирајќу му од ...
  сите 63 | | | веќе видена

  За жал дел од вас се уште се во старото, ќе ве чекам да дојдете во новото, порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, реплицирајќу му од ...
  сите 74 | | | веќе видена

  За жал дел од вас се уште се во старото, ќе ве чекам да дојдете во новото, порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, реплицирајќу му од ...
  сите 77 | | | веќе видена

  За жал дел од вас се уште се во старото, ќе ве чекам да дојдете во новото, порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, реплицирајќу му од ...
  сите 78 | | | веќе видена