Тиквеш

  во

  „Фершпед“ имаше успешна година. Добивката надмина 1,36 милиони евра, а профитот по акција е 75 евра и тоа е 6 отсто од последната пазарна цена. Ќе добијат ли ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Винарската визба „Тиквеш“ вo најдобро светло се претстави на најголемиот светски саем за вино – „Провајн“ (ProWein 2019), кој по 25-ти пат годинава се одржува ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Винарската визба „Тиквеш“ вo најдобро светло се претстави на најголемиот светски саем за вино – „Провајн“ (ProWein 2019), кој по 25-ти пат годинава се одржува ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Винарската визба „Тиквеш“ вo најдобро светло се претстави на најголемиот светски саем за вино – „Провајн“ (Pro W ein 2019), кој по 25-ти пат годинава се ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Покрај учеството во заедничкото претставување на македонските вина во организација на здружението „Вина од Македонија“ на најголемиот светски саем за вино – ...
  сите 20 | | | веќе видена