Теута Арифи

  во

  Здружението на лица со телесен инвалидитет Мобилност Тетово и Гостивар денес го организираше деветтиот републички натпревар во табла. На него учествуваа 32-ца ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев кажа дека веројатно наскоро ќе има смена на министри, но тоа нема да биде реконструкција на Владата, бидејќи земјата е среде сериозни ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за спроведување на Рамковниот договор Хазби Лика за угостителски услуги во рамки на државните институции и за ресторани и кафеани надвор од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот помина во Влада, а утре, ќе се разгледува и во Собраниската комисија. Целта на овој ребаланс е финансиски да им се помогне на општините ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Државната каса одвојува 3 милијарда денари со ребалансот на буџетот за општинските финансиски дупки. Првиот финансиер Драган Тевдовски вели дека со пари ќе се ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 44 | | | веќе видена

  На денешната прес-конфренција што ја одржа во Владата министерот за финансии, Драган Тевдовски, на која учествуваат и министерот за локална самоуправа Сухејл ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 48 | | | веќе видена