Сомалија

  во

  Децата под пет години што живеат во конфликтни зони имаат 20 пати поголеми шанси да умрат од заболувања поврзани со небезбедна вода отколку од директно ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  До 2025 година, се очекува дека повеќе од 3,5 милијарди луѓе ќе се соочат со недостиг на чиста вода. И покрај напредокот и развојот на светот, мног држави се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Анадолија – АнкараПовеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од две милијарди луѓе во светот немаат пристап до питка вода, а се очекува дека до крајот на 2025 година со недостиг на вода за пиење да се соочат околу ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Се претпоставува дека десетици државни службеници се задржани како заложници, откако борци на исламистичката група Ал Шабаб упаднаа во зградата на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се претпоставува дека десетици државни службеници се задржани како заложници, откако борци на исламистичката група Ал Шабаб упаднаа во зградата на ...
  сите 7 | | | веќе видена