Социјалдемократскиот

  во

  Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги демантира лажните вести објавени на Алфа телевизија. Стара лага е дека во Македонија ќе се градат кампови за ...
  | | веќе видена | слични

  Соопштение на СДСМ: Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги демантира лажните вести објавени на Алфа телевизија. Стара лага е дека во Македонија ќе се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  СДСМ реагира на објавени информации на „Алфа телевизија“.„Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги демантира лажните вести објавени на Алфа телевизија.Стара ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Мицкоски да се охрабри, да покаже одговорност пред државата и граѓаните и исправено да каже дека е против бојкот на референдумот, реагира Социјалдемократскиот ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Дури 43 пратеници, членови, активисти, симпатизери и експерти на Социјалдемократскиот сојуз одбиле директно или на друг избегнале дебата со професорот Димитар ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Да немате дилема, ова е исправната одлука ЗА, за иднината, ЗА, за нашите деца, ЗА, за Велес, ЗА, за нашата Македонија“, им порача вчера вечер Премиерот и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Да немате дилема, ова е исправната одлука ЗА, за иднината, ЗА, за нашите деца, ЗА, за Велес, ЗА, за нашата Македонија“, им порача вчера вечер Премиерот и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, Оливер Спасовски вчера беше во посета на Кичево, кеде оствари ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, Оливер Спасовски вчера беше во посета на Кичево, кеде оствари ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, Оливер Спасовски вчера беше во посета на Кичево, се сретна со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, Оливер Спасовски вчера беше во посета на Кичево, се сретна со ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседател на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, Оливер Спасовски за време на вчерашната посета на Кичево, се ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија, Оливер Спасовски вчера беше во посета на Кичево, се сретна со ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Благодарам, другари и другарки мои, благодарам почитувани млади социјалдемократи, Добар ден на сите, посакувам успешно завршување на квалитетна и демократска и ...
  сите 20 | | | веќе видена