ОУ Димитар Миладинов

  во

  Ниту едно соопштение нема да со сокрие фактот дека единствената штета на образовниот процес во општина Центар ја прави единствено градоначалникот Саша ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Пратеникот Локвенец посочи дека со влезот во НАТО и почетокот на преговори со ЕУ се зајакнува довербата во нашата економија, а Македонија станува поволна ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Промовиран проектот финансиски поддржан од Европската Унија. Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и пратеникот Хари Локвенец за време на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Промовиран проектот финансиски поддржан од Европската Унија. Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и пратеникот Хари Локвенец за време на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Промовиран проектот финансиски поддржан од Европската Унија. Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, и пратеникот Хари Локвенец за време на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денеска, на прес-конференција, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и пратеникот Хари Локвенец, промовираа проект поддржан финансиски од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  По повод Денот на победата над фашизмот на Матка се одржа свечена манифестација во чест на загинатите борци, храбрите партизани кои по цена на својот живот се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Родители на деца од прво одделение во основното училиште „Димитар Миладинов“ денеска ја бојкотираат наставата и бараат средба со директорката, Маја Ангелова. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Родители на деца од прво одделение во основното училиште „Димитар Миладинов“ денеска ја бојкотираат наставата и бараат средба со директорката, Маја Ангелова. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Тетово беше домаќин на Државниот натпревар во франкофонска песна 2018 за ученици од основни и средни училишта во организација на Француска алијанса. Првото ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Третоодделенци од ОУ „Димитар Миладинов“, заедно со нивните родители и нивниот наставник денеска покажаа дека имаат големо срце. Заеднички осмислија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На церемонијата, присуствуваа ученици од ОУ „Димитар Миладинов“ и ОУ „Кирил Пејчиноивиќ“ од Скопје, ученици од ОУ “Кире Гаврилоски-Јане“ и Гимназијата „Мирче ...
  сите 36 | | | веќе видена