ОХИС

  во

  Неубавото однесување од повозрасните понекогаш ни се чини лош потег, но понекогаш знае да биде и животна лекција. Името на „Автобанда плус", кој се занимава со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Хемиски инженеринг", фирма од Скопје е новиот сопственик на дел од имотот на ОХИС, без имотот што досега бил продаден во извршни постапки. Цената платена за ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во битолска Магаза во рамки на фестивалот за современи уметности АКТО, вчера се одржа несекојдневна дискусија за македонската музичка индустрија, нејзиниот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Господине Пехчевски, објаснете што се перзистентни органски загадувачи. Перзистентни органски загадувачи се група на органски хемикалии кои се произведени од ...
  | | веќе видена

  Двете години казна затвор за Груевски, дуелот Заев - Мицковски, како и преговорите за името со Грција се темите кои ги обработува дневниот печат во Македонија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Линданот е забранет со производство во 2009 година. Во речникот на пестициди тој се користи во земјоделството како инсектицид.  Во дворот на Охис има две ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Владата на седницата вчера формирала работна група која во рок од три месеци треба да ја информира за можните решенија на овој проблем. Во состав на работната ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање допис дека тој повеќе не е предмет на судски процес ќе излеземе со нови информации, изјави ...
  сите 14 | | | веќе видена

  - Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Постапката за продажба на блиндираниот „мерцедес“ е запрена, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Скопје, 23 мај 2018 (МИА) - Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Постапката за продажба на блиндираниот мерцедес е стопирана, како што веќе беше соопштено, бидејќи судскиот процес е во тек и до негово завршување и добивање ...
  сите 26 | | | веќе видена