МНР

  во

  Преспа отстрани пречка во нашите односи со Грција, но истовремено изгради и мост кон ЕУ интеграцијата на нашата земја. Со Преспанскиот Договор постигнавме ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи Андреј Жерновски, од денеска престојува во работна посета на Стразбур, каде ќе учествува на 16–от состанок на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Преспа отстрани пречка во нашите односи со Грција, но истовремено изгради и мост кон ЕУ интеграцијата на нашата земја. Со Преспанскиот Договор постигнавме ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Преспа отстрани пречка во нашите односи со Грција, но истовремено изгради и мост кон ЕУ интеграцијата на нашата земја. Со Преспанскиот Договор постигнавме ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи Андреј Жерновски, од денеска престојува во работна посета на Стразбур, каде ќе учествува на 16–от состанок на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Преспа отстрани пречка во нашите односи со Грција, но истовремено изгради и мост кон ЕУ интеграцијата на нашата земја. Со Преспанскиот Договор постигнавме ...
  сите 52 | | | веќе видена

  За време на еднодневната работна посета на покана на Универзитетот во Грац, вчера министерот Димитров одржа предавање отворено за јавност, на тема „До Европа ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Со Преспанскиот Договор постигнавме нешто што Шуман, еден од идејните татковци на Европската унија би го опишал како "де факто солидарност преку конкретни ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Преспа отстрани пречка во нашите односи со Грција, но истовремено изгради и мост кон ЕУ интеграцијата на нашата земја. Со Преспанскиот Договор постигнавме ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 63 | | | веќе видена