Милениум

  во

  Славче Таневски е името поради коешто новиот Mercedes CLA добива уште поголем публицитет меѓу македонската јавност. Така е впрочем по секое појавување на нов ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Дорса Амир е еволуциски антрополог и си ја обожава работата. Таа редовно споделува научна содржина на Твитер, а последните неколку нејзини поста се посебно ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Таинствените линии откриени на висорамнините во јужниот дел на Перу, во облик на наскански линии, не биле астрономски инструменти на Индијанците, туку храмови ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Британската армија почна кампања за регрутирање во која ги повикува „снегулките, милениумците и зависниците од селфи“ да се приклучат во нејзините редови. Како ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Британската армија почна кампања за регрутирање во која ги повикува „снегулките, милениумците и зависниците од селфи“ да се приклучат во нејзините редови. Како ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Британската армија почна кампања за регрутирање во која ги повикува „снегулките, милениумците и зависниците од селфи“ да се приклучат во нејзините редови. Како ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Британската армија почна кампања за регрутирање во која ги повикува „снегулките, милениумците и зависниците од селфи“ да се приклучат во нејзините редови. Како ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Британската армија почна кампања за регрутирање во која ги повикува „снегулките, милениумците и зависниците од селфи“ да се приклучат во нејзините редови. Како ...
  сите 8 | | | веќе видена