Меркел

  во

  Многу светски лидери се заљубени во фудбалот, најважната споредна работа во светот. Германската канцеларка Ангела Меркел не ги пропушта важните натпревари на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Политички аналитичари се обидуваат да ни претстават како би изгледало кога сите светски лидери станат фудбалери. Кој политичар во зависност на политиката која ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Европа не може да ја игра својата улога ако не преземе поголема одговорност за својата одбрана и безбедност и се задоволи со второкласна улога на меѓународната ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Многу светски лидери се "луди" по фудбалот, најважната споредна работа на светот. Германската канцеларка Ангела Меркел не ги пропушта важните натпревари на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  За три недели во Хамбург ќе се одржи партискиот конгрес на ЦДУ, на кој Ангела Меркел по 18 години ќе го предаде лидерското место во партијата. За нејзин ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Германскиот министер за внатрешни работи, Хорст Зехофер, денеска објави дека на 19. јануари ќе поднесе оставка од баварската Христијанско-социјална унија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Германскиот министер за внатрешни работи, Хорст Зехофер, денеска објави дека на 19. јануари ќе поднесе оставка од баварската Христијанско-социјална унија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Германскиот министер за внатрешни работи, Хорст Зехофер, денеска објави дека на 19. јануари ќе поднесе оставка од баварската Христијанско-социјална унија ...
  сите 9 | | | веќе видена